PEDAGOGISCH TEAM

De Paddestoel beschikt over een Pedagogisch Team. Het team is voor zowel pedagogisch medewerkers als voor ouders bereikbaar voor vragen over de ontwikkeling van een kind. Het Pedagogisch Team heeft een adviserende rol.

Adviezen over ontwikkeling van uw kind


Als je zich als ouders zorgen maakt of vragen heeft over de ontwikkeling van je kind, kan je voor adviezen terecht bij het Pedagogisch Team. Daarnaast beschikt het Pedagogisch Team over een netwerk aan hulpverlenende instanties. Uiteraard stellen wij je er te allen tijde op de hoogte als er zorgen omtrent je kind bestaan. Wij handelen nooit zonder jouw toestemming.

Taken kinderdagverblijf


Voor het kinderdagverblijf is het Pedagogisch Team verantwoordelijk voor het afhandelen van het volgsysteem, de peuterestafette en de Citotoetsen. Als ouders kan je een beroep doen op de kennis van het Pedagogisch Team als er problemen zijn met de ontwikkeling van jouw kind of als je hier vragen over hebt.

Het Pedagogisch Team bestaat uit:

  • Yvonne Verhulst, directeur
  • Lisette van Scheijndel, pedagogisch manager
  • Helma Huurman, pedagogisch medewerker
  • Fenna van der Lingen, pedagoge
  • Marieke Tichelaar, pedagoge

Baby-dreumes en peuters apart
De baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar zitten in andere groepen de peuters van 2 tot 4 jaar, zogenaamde horizontale groepen. Zo kunnen ze contact maken met leeftijdgenoten met wie het praten, spelen en op verkenning uitgaan makkelijk en natuurlijk is. Dat geeft alle kinderen een veilig gevoel.staat.