TIJDEN

Stichting De Paddestoel heeft geen winstoogmerk. We investeren eventuele rendementen direct in de kwaliteit van onze opvang en dienstverlening.

Bij de prijs zijn inbegrepen: verse, gezonde voeding, speciale diëten, uitstapjes, A-merk luiers (Pampers) en A-merk verzorgingsartikelen.

De opvanguren van onze KDV en BSO zijn als volgt;

VSO is 1 uur, en NSO is 4 uur, op woensdag is NSO 7 uur, vakantiedag voor BSO is 11 uur. Een dag KDV is 11 uur, een halve dag dus 5,5 uur.

BSO De Tuin is op maandag, dinsdag en donderdag geopend gedurende de schoolweken.

BSO De Hoeve is gedurende de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 uur tot 18.30 uur geopend. Op woensdag en vrijdag is deze BSO geopend van 11.15 uur tot 18.30 uur. Tijdens vakanties is de BSO geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Tijdens opvang van ADV-dagen en studiedagen is BSO De Hoeve geopend van 8.00 uur tot 15.00 uur voor de kinderen die deze dag normaal gesproken geen opvang hebben en tot 18.30 uur voor de kinderen die deze dag normaal gesproken ook opvang hebben.

In geval van een continurooster van de kinderen op school, opent de BSO haar deuren vanaf 12.00 uur of 14.00 uur.

Activiteiten
Aangezien onze locaties geen traditionele schoolgebouwen zijn, beschikken onze panden over meerdere faciliteiten zoals een atelier, een eigen instructiezwembad, een kinderboerderij, een moestuin, een kweekkas, een dans-/muziekzaal, een leerkeuken en een sportveld.

Uitstapjes
Als het weer het toelaat, spelen we buiten in de speeltuin, gaan we naar onze eigen kinderboerderij of op ontdekking in de moestuin. Incidenteel zullen we uitstapjes maken zoals een bezoek aan speeltuin de Kievit of een strandwandeling langs de Noord Aa in Zoetermeer. Je word hier altijd vooraf over geïnformeerd of zelfs gevraagd een keertje mee te gaan als begeleiding. Wij vragen altijd schriftelijk toestemming om je kind met een auto te vervoeren.