ONZE MEDEWERKERS

Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn degenen die continu klaarstaan om je kind de zorg en aandacht te geven die het verdient. De Paddestoel werkt met vaste pedagogisch medewerkers per groep. Met vertrouwde gezichten om zich heen voelt een kind zich op zijn gemak en heeft het alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Al onze leidsters en pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd. Hiervan heeft ongeveer de helft mbo-niveau en de helft hbo-niveau. Ze hebben allen gemeen dat ze professioneel, liefdevol en zorgzaam zijn. Ook oordelen we niet over kinderen met mogelijkheden. In onze ogen is elk kind uniek.

Ons team heeft een mooie samenstelling met mensen die al sinds de opening bij ons werken, mensen die na hun stage bij ons zijn gebleven en mensen die na andere werkgevers de keuze hebben gemaakt om bij ons te werken. Al onze medewerkers dragen onze visie uit, we vormen één grote familie. We kennen jouw kind, we kennen jou als mens, je bent niet zomaar een nummer. Samen vormen wij met jou als ouder de stabiele basis waardoor je kind zich optimaal kan ontwikkelen tot een evenwichtig mens.

Nancy

Locatie manager KDV De Paddestoel

Nancy

Locatie manager KDV De Paddestoel

Ik ben 24 jaar geleden bij De Paddestoel begonnen als groepsleidster en inmiddels als leidinggevende. Iedereen bij ons, ook van de directie, is op de werkvloer begonnen. De band die we met de kinderen opbouwen is geweldig, en ook die met de ouders. Want wij maken zo’n belangrijk deel uit van de eerste jaren van hun kleine hummel. Als een ouder zegt: ‘Het voelt gewoon als thuiskomen op de Paddestoel’, dan is ons doel bereikt.
Claudia

Assistent-leidinggevende peutergroepen KDV

Claudia

Assistent-leidinggevende peutergroepen KDV

De Paddestoel voelt voor mij als thuiskomen tussen heerlijke kids en een vertrouwd topteam van lieve collega's, daar geniet ik enorm van. Ik mis De Paddestoel als ik er niet ben, dan denk ik heel vaak ‘wat zouden ze nu doen?’ Ook vind ik het bijzonder om te zien hoe ze als baby binnenkomen en na vier jaar afscheid nemen om naar de basisschool te gaan. Ik doe dit altijd met een lach en een traan.
Chantal

Assistent-leidinggevende babygroepen KDV

Chantal

Assistent-leidinggevende babygroepen KDV

Als stagiaire had ik het al erg naar mijn zin bij De Paddestoel. Na mijn stage kreeg ik een baan als pedagogisch medewerkster bij de Roze Elfjes. Dat was supertof! Inmiddels heb ik een functie als assistent leidinggevende op de babygroepen. Dat vind ik zeer uitdagend. Ook vind ik het fijn dat ik daarnaast kan genieten van alle kindjes. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en ik geloof echt dat wij dit creëren met ons stabiele team!
Marja

Manager BSO de Hoeve

Marja

Manager BSO de Hoeve

Ik werk al ruim 15 jaar met veel plezier bij BSO de Paddestoel. Mijn creativiteit kan ik kwijt in de vele workshops die we de kinderen aanbieden zoals yoga, sport, spellen, kookles en creatieve activiteiten. Mijn dag is goed als de kinderen aan het eind van de dag tegen hun ouders zeggen ‘Ben je er nu al?’ en met een glimlach naar huis gaan.
Lisette

Manager pedagogisch team

Lisette

Manager pedagogisch team

Toen ik net bij De Paddestoel kwam werken, viel mij op dat de leidsters zo liefdevol met de kinderen omgingen. Mede daardoor voelde ik me hier direct thuis. Ik ben begonnen op de peutergroep en inmiddels werk ik er bijna 20 jaar. In die tijd heb ik onder andere geholpen het Pedagogisch Team op te richten. Nu heb ik als manager vooral kantoorwerkzaamheden, maar ik geniet enorm van de kinderen zodra ik op de groepen kom. Even een praatje, een aai over een bolletje. Dat zijn waardevolle momenten voor mij. Werken bij De Paddestoel blijft, ook na al die jaren, nog steeds een feestje.