Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang de Paddestoel

De leukste kinder- en buitenschoolse opvang voor Berkel en rodenrijs en omgeving!

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs - Zwembad

Zwemles in ons zwembad

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs - kinderboerderij

Kennis maken met de natuur op onze kinderboerderij

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs - moestuin

Leren over eten in onze moestuin

Sportservice

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Zit uw kind bij een club of sportvereniging in Berkel en Rodenrijs? Bij De Paddestoel is dat geen enkel probleem! Doordeweeks, behalve op woensdag, brengen wij uw kind naar zijn of haar vereniging in Berkel en Rodenrijs. Op woensdag brengen wij uw kind én halen wij hem of haar ook weer op.

Activiteiten

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Aangezien onze locaties geen traditionele schoolgebouwen zijn, beschikken onze panden over meerdere faciliteiten zoals een atelier, een eigen instructiezwembad, een kinderboerderij, een moestuin, een kweekkas, een dans-/muziekzaal, een leerkeuken en een sportveld. En dat op 3 minuten van Berkel en Rodenrijs.

Voeding

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Vers brood is voor ons van belang tijdens de lunch. Ook houden we rekening met kinderen met speciale dieetwensen. Voedselallergieën, bijvoorbeeld voor koemelk, gluten, pinda of kippenei zijn voor ons dus ook geen enkel probleem. Ook bestellen wij wekelijks halalvlees.

Uitstapjes

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Buitenschoolse opvang Berkel en Rodenrijs

Dagelijks spelen we buiten in onze speciaal ontworpen speelpleinen, met een zandbak, een klimrek met glijbaan en paddenstoelen om op te klimmen. Of we gaan naar onze eigen kinderboerderij of op ontdekking in de moestuin.

Ontwikkeling met een voorsprong

De Paddestoel biedt ook als kinderopvang voor omgeving Berkel en Rodenrijs meer dan kinderopvang, namelijk ook ontwikkeling voor uw kind. Uw kind krijgt alle zorg, ondersteuning en stimulans om zich motorisch, sociaal-emotioneel en cognitief optimaal te kunnen ontwikkelen.

Baby-dreumes en peuters apart

De baby’s en dreumesen van 0 tot 2 jaar zitten in andere groepen dan de peuters van 2 tot 4 jaar. Zo kunnen ze contact maken met leeftijdgenootjes met wie het spelen en op verkenning uitgaan makkelijk en natuurlijk is. Dat geeft alle kinderen een veilig gevoel. Het speelgoed is natuurlijk aangepast op de leeftijden van de aanwezige kinderen in de groep.

Hooggekwalificeerde medewerkers

Wij werken we met vast personeel. Dat is voor de kinderen vertrouwd en herkenbaar. Alle pedagogisch medewerkers (50% mbo/50% hbo) zijn gediplomeerd, professioneel, liefdevol, zorgzaam en hebben geen oordeel. In onze ogen is elk kind uniek.

Kleinschalig en persoonlijke kinderopvang Berkel en Rodenrijs

Bij ons hebben onze medewerkers ruimvoldoende oog voor uw kind. Dit komt doordat onze groepen vrij klein zijn. Gezonde voeding, speciale diëten, uitstapjes, Pamper-luiers en verzorgingsartikelen zijn allemaal inbegrepen. De Paddestoel staat voor kleinschalige opvang met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij het kinderopvang Berkel en Rodenrijs kan u uw kind gerust en zorgeloos achterlaten.

Hoor het zelf van onze tevreden klanten

In de afgelopen 6 jaar hebben jullie op dinsdag en donderdag met zoveel liefde voor onze twee meiden klaar gestaan. Een hele fijne en vertrouwde basis in hun jonge leventjes. Daarvoor zijn we jullie intens dankbaar.

Paul en Marjolein, ouders van Meike

We willen jullie bedanken, voor de vriendeljjkheid gezelligheid en enthousiasme.  Jullie stelde ons zo op ons gemak, waardoor wij ons altijd zo welkom voelde. Alles was zo goed geregeld, alle details perfect. Jelle heeft het fantastisch gehad en wij ook!
Kortom, we hebben het als heel fijn ervaren, bedankt voor alles! We zullen jullie missen.

Sander & Marieke, ouders van Jelle

Vol emoties, waardering en trots kijken we terug naar de journey die we met Amaliya zijn begonnen en met Alara hebben voortgezet! Jullie hebben daar zo’n belangrijke rol in gespeeld dat vele herinnering als “belangrijk, waardevol en zelfs uniek” zijn opgeslagen bij zowel Amaliya en Alara als bij ons!

Armagan Bosscher, moeder van Amaliya en Alara

De Paddestoel voelde heel vertrouwd en Elise voelde zich heel fijn bij jullie. Altijd even knuffelen en de tijd nemen bij het afscheid nemen. Elise zal jullie heel erg gaan missen!

Chantal Pronk, moeder van Elise